Despre noi

Centrul de Fotbal Academic s-a nascut in 2008 din dorinta de a ajuta copiii sa practice acest sport. Noi cladim in primul rand caractere considerand aceasta calitate mai importanta decat multe calitati sportive. Credem ca fotbalul nostru sufera din lipsa acestei calitati inaintea celorlalte.

Impreuna cu doi prieteni, fosti jucatori am hotarat sa infiintam acest club la care sa vina copii din Oradea si din comunele invecinate. Clubul activeaza pe raza comunei Sanmartin. Avem posibilitatea sa-i ajutam pe cei mai nevoiasi dintre ei oferindu-le echipament si scutindu-i de la cheltuieli pe care nu si le pot permite.

Este si unul dintre scopurile acestui club de a da sanse egale copiilor talentati si dornici de a practica acest sport si de a ajunge sa viseze departe.

In prezent copiii nostri se antreneaza in Sanmartin pe un teren improvizat si in sala de sport a scolii. Ne ducem deasemenea in localitatile invecinate sa jucam cu copii din sate pentru a incuraja copiii sa joace fotbal cat si pentru a le oferi sansa sa vina la clubul nostru.

DSC_0735Antrenorii acestui Club sunt absolventi ai Facultatii de Educatie Fizica si Sport si fosti jucatori de fotbal care la randul lor au fost antrenati de catre un mare antrenor al acestei zone, Nicolae Kovacs. Acesta ne-a transmis multe din calitatile lui morale, de caracter cat si profesionale. Dorim sa-i calcam pe urme si sa crestem jucatori de fotbal cu caracter.

Clubul nostru are legaturi cu alte scoli de fotbal din Anglia si anul acesta vom fi vizitati de catre acestia in vederea unor selectii si a unei colaborari de durata. Ne propunem sa participam la turnee atat in Anglia, unde deja avem contacte, cat si in alte tari.

„Noi construim caractere!”