Anca Dobai, noua componenta a echipei ACS Fortuna Becicherecu Mic

Publicat pe feb 5, 2019 in Noutati

Anca Dobai, noua componenta a echipei ACS Fortuna Becicherecu Mic

Anca, fata care joaca fotbal, o stiti de mult. Dupa multa suferinta si munca, dupa operatii, Anca este acum la Liceul Sportiv Banatul din Timisoara si va fi componenta echipei ACS Fortuna Becicherecu Mic.

CFR Timisoara, clubul la care a jucat anul trecut, nu a mai putut sustine echipa feminina si s-a transferat impreuna cu mai multe colege la ACS Fortuna Becicherecu Mic.

„Am inceput scoala in Oradea, la Liceul Economic dar nu mai puteam sta aici si juca la Timisoara, asa ca am facut si transferul scolar”, ne spune Anca.

De Luni, 4 Februarie va incepe antrenamentele cu colegele din Timisoara si Sambata viitoare, 10 Februarie va avea un meci de pregatire pe terenul din Paleu cu echipa din Baia Mare.

LPS Banatul si noua echipa la care joaca Anca, are si costuri financiare fara de care visul ei nu poate deveni realitate. Costurile cu masa si cazarea se ridica la 150 Euro / Luna.
Aceasta suma este peste puterile noastre dar va asiguram ca oricine va sustine acest vis, va fi mandru intr-o zi, la fel ca noi.
Cei care citesc acest mesaj si poate sa ajute, va rugam sa ne contactati: mihai.managercf@gmail.com Mihai Bulc, CF Academic.

Cu multumiri speciale,

Mihai Bulc
Manager CF Academic