Atitudine!

Publicat pe aug 14, 2015 in Noutati

Atitudine!

Vacanta s-a terminat de mult pentru sportivi in general si cu siguranta pentru fotbalisti, mari sau mici. E cald si uneori sufocant iar antrenamentele trebuiesc facute cu mare grija, la ore rezonabile si cu hidratarea necesara.

CF Academic doreste insa in acest an sa ia atitudine fata de neplacerile cauzate in sezonul precedent de lipsa de pregatire si profesionalism a arbitrilor, de nepriceperea si excesele observatorilor, antrenori care nu stiu ce e respectul dar fac pe vamesii la meciuri controland toate frizurile copiilor sa fie identice cu cele din buletin, de lipsa de reactie a AJF la sezizarile noastre in cazul acestora, dar si la totala indiferenta a societatii, a comunitatii si a conducatorilor comunitatii in care traim. Este stupefiant si revoltatoare lipsa acestora de reactie si implicare in viata copiilor comunitatii, a propriilor copii.

Vom continua insa fotbalul fara sa ne inscriem in competitie anul acesta, vom continua la fel ca inainte, chiar mai bine si mai relaxati, vom juca atunci cand vom dori si cu cine vom dori, ne vom inscrie la turnee in afara judetului si ne vom promova copii acolo unde vor fi apreciati mai mult.

Ne vom concentra anul acesta pe grupa din 2003, 2004 si mai mici si vom colinda si comunele invecinate pentru a gasi copiii talentati si interesati cu parinti pasionati. Mentionez parinti pasionati, pentru ca am avut copii la toate grupele care au jucat la noi ani de zile fara sa le cunoastem niciodata parintii, iar asta s-a vazut in performanta copilului iar finalul a fost inevitabil, renuntare.

Dorim succes tuturor copiilor in competitia in care s-au inscris si poate, la anul, veti ajunge si voi la concluzia ca noi a procedat bine si ne veti urma exemplul, apoi vom forma o liga a celor care cu adevarat isi doresc altceva.

Cu respect,
Mihai Bulc
Manager CF Academic