Continuam construirea caracterelor…

Publicat pe iul 20, 2012 in Noutati

Continuam construirea caracterelor…

Vacanta sportiva a luat sfarsit iar noi continuam construirea caracterelor asa cum am inceput.

Obiectivul primului an a fost acela de a ne face cunoscut scopul si ideile noastre despre acest sport cat si convingerea copiiilor si parintilor ca suntem un club care doreste altceva de la copiii lor. Am promovat acest club in imprejurimile Oradei si dorim sa ne continuam munca si educatia prin acest sport placut si educativ. Copiii nostri au inteles si ei importanta principiilor noastre si le-au acceptat de la primele antrenamente.

Asa cum am mentionat in titlul acestui material, continuam ce am inceput si ne dorim sa avem copii care sa creada in principiile noastre si sa vina la clubul nostru. Am promovat clubul si in afara tarii si oamenii se bucura de acest lucru si ne sustin. Primim echipament de joc si de antrenament de la cluburi cu renume din fotbalul Englez si speram ca in curand sa avem chiar o colaborare oficiala cu un club din Anglia.

Ne dorim ca tot fotbalul romanesc de copii si juniori sa ne urmeze exemplul, acela de a construi caractere prin acest sport iar  antrenorii care se ocupa de educatia lor sa fie constienti de responsabilitatea pe care o au. Europa promoveaza RESPECT iar noi nu trebuie sa fim altfel.

Ne place sa fim Europeni, ne place sa ajungem acolo fara sa fim discriminati. Lucrand impreuna la aceste principii putem ajunge sus, chiar sus de tot.

Succes tuturor si sanatate!

Mihai Bulc
Manager C.F. Academic