Copiii nostri spun lucruri serioase!

Publicat pe oct 13, 2013 in Noutati

Copiii nostri spun lucruri serioase!

Ma numesc Razvan si am 14 ani. Eu practic fotbalul la acest club de doi ani. Timp in care am invatat ca pentru a juca fotbal nu trebuie doar sa stii sa lovesti mingea cu putere sau sa alergi cu viteza, ci trebuie sa stii sa-ti respecti colegii si adversarii. Acest lucru l-am invatat de la antrenorul nostru Mihai Bulc si de la presedintele Dan Brata.
In echipa noastra, dar pot sa-i spun si familie, avem unele meciuri pe care le castigam dar si unele pe care le mai pierdem. Cand castigam un meci, domnul antrenor ne felicita dar si cand am pierdut nu a axistat vreodata sa nu ne laude pe unii dintre noi sau sa ne incurajeze, sa tinem capul sus si sa nu ne suparam de rezultat.
Sloganul echipei este ,,Noi construim caractere” iar acest slogan se indeplineste cu trecerea anilor deoarece noi incepem sa ne cream un character matur si serios, la antrenamente si la meciuri.
Aceasta este echipa mea, CF Academic si sunt mandru de ea.
Razvan

Ma numesc Bungau Darius. La varsta de noua ani am venit la aceasta echipa. Aici am invatat sa joc fotbal, sa colaborez cu colegii in echipa. Visul meu este sa realizez o cariera in fotbal si sa ajung cu aceasta echipa in Liga Campionilor.
Le multumesc foarte mult celor care m-au indrumat sa fac fotbal si m-au ajutat sa ajung pana aici si sunt convins ca ma vor ajuta si mai departe, domnului Mihai Bulc si dumnului Dan Brata.
Darius

CF Academic reprezinta ceva special pentru mine. Cu ajutorul antrenorului si presedintelui clubului, reusim pas cu pas sa continuam ce am inceput.
Noi vrem sa facem performanta si sa ajungem jucatori valorosi asa cum doresc si cei din conducerea clubului.
Tin foarte mult la aceasta echipa si pe viitor vreau sa ajungem intr-o liga superioara si sa fim multumiti de ce am realizat, si noi si cei care se preocupa de cunducerea clubului.
Fuli

Fotbalul este viata mea dar nu numai atat, Clubul CF Academic este cauza placerii mele de fotbal.
Daca nu erau acesti antrenori superbi si acesti colegi minunati care m-au ajutat foarte mult si m-au indrumat inspre fotbal, probabil acum eram la calculator ca multi alti copii de varsta mea. Sper ca in viitor si alti copii sa practice acest sport foarte frumos. Eu as vrea deasemenea sa fiu fotbalist cu un character exceptional cum m-au invatat la acest club.
Raul Ungur

Ma numesc Micula Alexandru. Am 14 ani si sunt fundas central la CF Academic din 2011. Imi place ceea ce fac deoarece imi place acest sport.
De cand sunt la acest club, am am invatat ce este caracterul si respectul fata de adversar cat si pentru antrenori si parinti.
La acest club nu am auzit ca un coechipier sa jigneasca un coleg.  Aici toti ne respectam indifferent de varsta.
Alex