Cupa 1 Decembrie la Fotbal – Rezultate finale

Publicat pe dec 11, 2011 in Noutati

Cupa 1 Decembrie la Fotbal – Rezultate finale

Ne bucuram ca in cele din urma am reusit sa organizam Cupa 1 Decembrie la fotbal.

Competitia s-a desfasurat excelent, fara probleme medicale sau de alta natura. Copii s-au simtit bine si respectati, fiind arbitrati de arbitru cu licenta, avand asistenta medicala, gustare si lichide pentru pauzele dintre jocuri.

A castigat cine a fost mai bun si nimeni nu a avut nici un comentariu. Am prezentat Clubul nostru ca fiind un loc unde se poate practica fotbalul si unde se pot educa si disciplina, lasandu-le numarul de telefon si adresa de web la cei interesati. Am ramas placut impresionat de Fair Play si Echipa din Haieu care a  si castigat acest premiu.

Locul 1 a fost castigat de Scoala Dragesti – Tasad iar locul 2 de Scoala Sanmartin.

Copiii care au fost premiati cu tricouri, manusi si mingi, au fost alesi impreuna cu profesorii. Cred ca a fost o competitie scolara buna iar copii s-au simtit bine. Felicitari copii!

Dorim sa mai facem astfel de competitii si asteptam interes si din partea sustinatorilor, ca cei de la AEROTRAVEL si BENVENUTI, carora le multumim cu aceasta ocazie, sa vina langa copii si jocul lor preferat.

Aici veti gasi galeria foto de la Cupa 1 Decembrie pentru a admira cateva din momentele mai importante ale evenimentului!