Dorinta de a ajunge sus

Publicat pe nov 27, 2013 in Noutati

Dorinta de a ajunge sus

Muntii inalti au fost dintotdeauna o tentatie pentru pasionatii de alpinism si vor fi in continuare. Urcarea lor insa se face cu sacrificii, hotarare, daruire multa munca ambitie si o dorinta fantastica de a ajunge sus. Conteaza fiecare centimetru, fiecare pas si fiecare respiratie si pe langa toate acestea, urcarea nu se face de unul singur. Intotdeauna faci parte dintr-o echipa iar asta inseamna sa lupti in echipa, sa tii pasul cu echipa, sa nu fii mai in urma si nici mai inainte.

Fotbalul e la fel si echipa de fotbal inseamna acelasi lucru. Un meci se castiga pas cu pas si daca esti cu acel pas inaintea adversarului ai sansa sa castigi jocul; daca ai un centimetru inaintea adversarului poate insemna acelasi lucru; daca ambitia, determinarea, dorinta, sunt mai mari decat ale adversarului atunci sansa de a castiga este mai mare.

Fiecare copil care practica fotbalul si doreste sa ajunga sus trebuie sa tina cont de aceste aspecte fara de care nu are nicio sansa sa ajunga nu doar in varf dar nici macar in echipa, pentru ca echipa prin definitie inseamna impreuna, inseamna o familie, inseamna completare si sustinere dar si un scop comun pentru un succes comun.
Acest moment e unul important deoarece si noi suntem in urcare, suntem pe munte si invatam din greseli, iar urcand invatam sa fim o echipa, sa fim o familie, sa fim disciplinati in echipa si sa ne dorim sa ajungem in varf, acolo unde se pune steagul si sa uitam de tot ce a fost greu si dureros.

Am ajuns la jumatatea drumului din acest an si avem un moment de privit inapoi, de a ne uita fiecare dintre noi cu ce-am contribuit la urcarea de pana acum si ce ne-a lipsit sa fim mai sus, ce ne trebuie sa mergem in continuare si cat ne mai trebuie pana in varf. Ne dorim sa ajungem in varf, ne dorim sa luptam pentru scopul propus si credem ca stim si ce ne lipseste pentru a ne realiza si implini scopul.

Vom muncii pentru a dobandi calitatile necesare, vom lupta sa fim cu un pas inaintea celorlalti, cum ne vom darui sa ajutam echipa si sa nu o dezamagim pentru ca la final sa ne bucuram impreuna de reusita.