Dragostea de fotbal versus oamenii de fotbal

Publicat pe oct 19, 2015 in Noutati

Dragostea de fotbal versus oamenii de fotbal

De la inceput scorul acestei partide dintre copiii care iubesc fotbalul si oamenii de fotball porneste de la 25 – 0, pentru ca noi suntem aici pe teren iar voi nicaieri! Desi nu suntem inscrisi in campionat si nu avem conditii de antrenament, copiii sunt nelipsiti de la antrenamente in numar mare si neincapator, cu dragoste de fotbal si dorinta de miscare si chiar performanta. Copiii chiar viseaza sa ajunga ca Ronaldo sau Neimar si lasa tableta si telefonul pentru a veni la antrenamente, ceea ce este remarcabil si fiecare parinte isi doreste asta.

Voi insa, oamenii de fotbal unde sunteti? Voi carora va place fotbalul si performanta, voi politicieni care va folositi totdeauna de copii si promisiuni legate de copii in campaniile electorale… UNDE SUNTETI? Locul vostru trebuie sa fie aici langa copii, sa-i sustineti, sa va implicati in viitorul acestei natii, in sport, educatie, sanatate. De curand am revenit din USA, California unde sportul scolar si universitar sunt prioritare pentru comunitati si pentru posturile nationale de televiziune. Nu lipseste de la nicio scoala 3-4 terenuri de fotbal si alte terenuri suplimentare, iar sambata e blocata de fotbalul scolar si universitar.

Dar voi, oameni cu potential financiar, voi care puteti face ceva fara sa va fie afectat bugetul si planurile de viitor, voi???

Noi vom fi aici si va vom astepta, desi cand veniti voi s-ar putea sa fie prea tarziu pentru unii care vor alege alte optiuni in viata vazand lipsa voastra de implicare si preocupare.
Vor ramane insa cu acel gust amar ca lor nu le-a fost acordata nicio sansa ca altora si vor spune si ei peste multi ani „Si eu as fi putut ajunge mare campion, dar…”

Respect,
Mihai Bulc
Manager CF Academic