Drumul spre performanta

Publicat pe mar 4, 2013 in Noutati

Drumul spre performanta

Drumul spre performanta incepe in curtea scolii, in salile de sport sau pe ulitele satelor. Apoi trece pe la grupele de copii a unui club sportiv, unde copii incep sa joace indrumati de un antrenor, incep sa viseze uitandu-se in sus la marii jucatori, la fotbalul adevarat.

Drumul spre performanta este insa uneori lung, alteori greu, uneori dureros iar pentru unii simplu si usor. Performanta insa nu este accesibila tuturor. La performanta ajung mai putini din cei care sunt pe acest drum deoarece nu toti sunt dispusi sa munceasca pana ajung acolo, nu toti sunt dispusi sa  renunte la diferitele placeri pentru a vedea visul indepartat implininduse, nu toti au conditiile necesare la cluburile lor sau in familii pentru inalta performanta.

Marile performante nu sunt usor de atins dar pot fi realizate cu munca, seriozitate, disciplina si caracter. Pentru copiii inscrisi la diferite cluburi din judetul nostru drumul spre performanta se continua incepand de la sfarsitul acestei saptamani. Ne dorim fiecare sa ne bucuram de copii care joaca la noi, sa vedem progres in jocul lor, sa vedem dorinta si daruire, respect si Fair Play in joc dar si pe banca antrenorilor.

CF Academic a pornit pe acest drum al performantei de la infintare si continua munca cu copii pentru realizarea acestui deziderat. Avem insa pretentia motto-ului care sta in fata ochilor nostri si pe care il amintim copiilor la fiecare discutie: NOI CONSTRUIM CARACTERE, si nu doar jucatori performanti cu spirit de echipa!
Vrem sa continuam pe acest drum si credem in acest proiect.

Dorim succes tuturor in competitia in care joaca si nu uitati… RESPECT!

Mihai Bulc
CF Academic Manager