Drumul spre succes

Publicat pe aug 29, 2015 in Noutati

Drumul spre succes

Traim intr-o lume a extremelor, intr-o tara a extremelor si o societate care nu cred ca stie cu cine sa se asocieze sau sa se identifice. Vedem asta in fiecare zi, in fiecare domeniu si se pare ca nu intelegem mare lucru din tot ce vedem. Nu ne intelegem nici pe noi de ce uneori facem una sau alta, de ce suntem cu unii si nu cu altii.

Ne alegem o cariera in viata si unii incepem cu dreptul, altii cu stangul, unii incep cu un Mercedes, altii cu bicicleta, unii incep desculti, altii cu ghete Nike. Toti suntem constienti ca un inceput bun conteaza dar e mai important un sfarsit bun, asa cum spune si inteleptul Solomon „Mai important e sfarsitul unui lucru decat inceputul lui”.

Si anul acesta ca in fiecare an, copiii si nu numai incep fotbalul si antrenamentele. Pe unii ii asteapta terenuri si vestiare cu apa si aer conditionat, pe altii doar terenuri si un loc unde sa se echipeze de antrenament iar pe altii, cum e si cazul nostru, un camp cu scaieti, balarii si buruieni, noroi si tot ce vine de sus. Nu ne putem antrena in cizme si nu putem juca cu coasa in mana, dar credem ca intr-o zi vom avea si noi ce ne trebuie, intr-o alta zi vom putea concura cu ceilalti si pana la urma, vom gasi si noi drumul spre succes.

Le dorim tuturor copiilor sa ajunga acolo sus unde viseaza fiecare si imi doresc personal sa vad si in Romania un fotbal jucat ca acolo unde chiar se joaca fotbal, sa vad antrenori realmente pregatiti si interesati, (nu ca cei care fac doua antrenamente pe zi la 38 grade Celsius) interesati de fotbal, de viitorul fotbalului si un plan pe termen lung, si nu doar de un castig multumitor

CF Academic a inceput sa taie scaietii de pe teren, a incaltat alti copii, i-a imbracat pe cei care nu aveau echipament si a inceput jocul de glezna si pasele cu latul. Credem insa ca vom gasi si noi drumul spre succes si intr-o zi ne vom intalni cu cei care au inceput cu ghete, cu Mercedes si au fost asteptati la stadion cu gazonul si vestiarul impecabile.

Respect,
Mihai Bulc
Manager CF Academic