Final competitional 2017

Publicat pe mai 29, 2017 in Noutati

Final competitional 2017

Final competitional pentru grupele noastre si ne bucuram mult de acest an competitional. A fost un an bun, cu un inceput bun si un final excelent.

Copiii s-au daruit si au inteles mai mult ca oricand ce inseamna o echipa, ce trebuie sa faca si ce nu trebuie sa faca in echipa, ca oricat joaca, dau ce e mai bun pentru echipa si au vazut fiecare rezultatele acestei munci incepute cu un an in urma.

Am terminat acesta competitie onorabil dar mai mult de atat, scoli de fotbal sau licee de profil au ajuns sa le fie frica de noi. Unele dintre ele, spre rusinea lor o spun, au cautat chiar „nod in papura” sa ne scoata copiii din teren sau sa nu jucam fiindu-le frica de noi. Ajungand la acest subiect, vreau sa-mi spun dezamagirea pe care o am. Constat ca aceasta competitie si in general fotbalul la acest nivel este stricat de antrenori, falsi antrenori si parintii copiilor care joaca.

Competitia este foarte mult viciata si intoxicata de acesti mascarici care fac pe antrenorii si parinti care nu au alt interes decat acela de a ajunge la finalul jocului cu un gol in plus. Oameni care se pare ca nu au inteles absolut nimic nici din acest joc si nici ce inseamna educatia si pregatirea unui copil pentru acest joc, pentru viitor. Antrenori si parinti care urla la arbitri cu o inversunare si o ura greu de descris, incita la violenta pe teren si acuza de partinire, jignesc si ameninta au manifestari huliganice si toate acestea la nivel de copii.

Imi pare rau sa spun ca pe unii i-am considerat oameni cu educatie, chiar antrenori pana cand am vazut la ei acest comportament care, in mare masura este adoptat de ei datorita parintilor copiilor care ii platesc si nu au alt scop decat sa castige un joc, neinteresandu-i educatia sau progresul copiilor in acest joc.

Mergem insa inainte cu speranta si increderea ca acesti copii care joaca fotbal vor fi ei insisi in masura sa-i educe pe cei care-i antreneaza sau chiar pe parintii lor care au astfel de manifestari.
Noi ne vom continua munca si educatia copiilor nostri pe care ii respectam si educam asa cum credem ca e bine, sperand ca intr-o zi sa ajunga sus, acolo unde credem ca merita, chiar daca multe jocuri le-au castigat cei care au urlat si amenintat arbitri.

Le dorim, cu toata sinceritatea, sanatate tuturor copiilor si succes in ce fac si intelepciune antrenorilor si parintilor.

Cu respect,
Mihai Bulc
Manager CF Academic