Final de sezon cu ganduri mari pentru un nou inceput

Publicat pe iun 30, 2016 in Noutati

Final de sezon cu ganduri mari pentru un nou inceput

Dragi prieteni,

Desi nu am fost inscrisi in campionat din motive obiective, prezentate intr-un mesaj anterior, activitatea noastra a fost una aproape ca a celor care au fost in competitie: antrenamente, jocuri amicale in Oradea, Osorhei si chiar in Cluj, la FC Ardealul. Am recrutat multi copiii si mai multi au trecut pe la noi cu dorinta de a ramane. Uni au ales altceva dar cei mai multi au ramas cu noi.

Dorim sa multumim foarte mult celor care au ramas langa noi, celor care ni s-au alaturat in acest proiect si celor care vor mai veni. Doresc sa mentionez in mod special Viaterra Spedition si domnului Iulian Gaga pentru implicarea in Clubul nostru, pentru donatia unui container-vestiar, si care a promis ca nu se va opri aici ci va continua sa ramana langa copiii nostri si langa noi.

Dorim sa multumim lui Jeremy Harfield, prietenul copiilor si al nostru din Anglia, cel care ne-a ajutat cu renovarea celui de-al doilea vestiar si care continua sa colecteze echipament pentru copiii nostri.

Datorita acestor oameni speciali ne simtim bine, ne simtim apreciati si munca noastra aici la Clubul CF Academic incepe sa devina mult mai eficienta si profesionista.
Ne dorim sa nu dezamagim acesti oameni, noi cei care lucram aici si ne dorim de-asemenea ca in scurt timp, datorita acestei implicari a acestor oameni, Clubul CF Academic sa devina un Club cautat si de referinta pentru aceasta parte a tarii.

Dorim copiilor o vacanta placuta si relaxanta si ne vor reintalni la 1 August.

Respect,
Mihai Bulc
Manager CF Academic