Fotbalul, must go on…

Publicat pe sep 1, 2014 in Noutati

Fotbalul, must go on…

CF Academic isi continua drumul dar nu numai, continua sa se bucure de fotbal, de prietenia creata in jurul acestui sport, de placerea jocului si toate celelalte beneficii ale acestui placut fenomen.

Am inceput acest an competitional si speram sa-l terminam asa cum am terminat si anul precedent… cu capul sus. Ne propunem in primul rand sa continuam pe aceeasi cale a construirii de caractere pentru ca am constatat ca e o cale buna, e o cale care duce undeva si ajunge intr-un loc bun. Am constatat nu doar ca aceasta cale e buna si duce undeva dar si ca faptul ca toti copiii cu care suntem aici, nu mai vor decat aceasta modalitate de a face sport, de a juca fotbal. Ne bucura acest lucru si credem in ceea ce facem, si noi si copiii nostri.

Am sperat ca vom convinge oamenii cu posibilitati financiare ca e important sa ne intinda o mana de ajutor, sa ne invite la masa lor sa ne sprijine si sa sustina acesti copii si dorinta lor de a juca fotbal dar si de a-i ajuta sa-si implineasca visul de a deveni fotbalisti.

Nu am reusit acest lucru desi stim ca ne-am facut cunoscuti in comunitatea din care facem parte. Speram in continuare ca vor ajunge oamenii nu doar sa spuna ca e bine ce faci, ca iti doresc success, ca ai niste copii minunati ci si sa se implice in activitatea pe care o privesc cu placere, ca privesc dincolo de ziua de maine si vad anii ce vor urma si se vor bucura cu cei ce se vor bucura atunci.

Dragi parinti care aveti copii la acest club, vrem sa stiti ca dorim tot ce e mai bun pentru copiii dumneavoastra , ca nu renuntam la visul nostru si la planurile noastre, ca ne vom bucura de oricare dintre ei si ca-i vom sprijini cu tot ce putem pentru a le face copilaria placuta dar si pentru ai ajuta sa ajunga unde viseaza. Continuati sa va incurajati copiii, sa-i sprijiniti si sustineti, sa-i lasati sa vina la fotbal si sa se bucure in compania celorlalti.

Chiar si Biblia spune, „Toate isi au vremea lor”… Jucatul isi are vremea lui.

Sanatate si success,

Mihai Bulc

CF Academic Manager