Hai Romania!

Publicat pe feb 1, 2013 in Noutati

Hai Romania!

Romania are nevoie de Romania, de romani, noi avem nevoie in primul rand de noi, sa ne apreciem, sa ne respectam, sa ne incurajam, sa fim uni langa altii. Copii trebuie sa-si respecte parintii, profesorii, conducatorii , noi unii pe altii si toti ne invartim in jurul acestui respect.

Natiunea noastra nu se va ridica niciodata fara sa ne sprijinim unii pe altii, fara sa tinem seama de lucrurile importante si urgente. Noi insine ne putem ridica si tot noi insine ne putem distruge ca natiune.
Scriu acest mesaj cu bucuria ca inca o firma din Oradea vine in sprijinul copiilor de la CF Academic! Vine sa aduca o contributie la nevoia acestui club de copii, sa puna o pata de culoare si chiar un zambet pe fetele copiilor.
NOVATEX S.R.L. din Oradea a donat o suma de bani acestui Club. Speranta noastra este ca si altii ca ei si cei de la BENVENUTI, care au facut acelasi lucru anul trecut, vor intelege si aprecia nevoia de ajutor al acestor copii.

Doresc sa mentionez ca sumele donate sunt incurajatoare, sume cu care ne putem cumpara mingi sau plati vizitele medicale ale copiilor din CF Academic. Asteptam si sume cu care ne vom putea permite participarea la turnee in tara si chiar in strainatate.
La fel ca si in alte mesaje doresc sa mentionez faptul ca tot ce veti investi in copiii nostri, va fi o investitie exceptionala, o investitie in caracter, respect, seriozitate, sanatate si viitor, viitorul unor copii care au nevoie de noi, de romani, de Romania… Hai Romania!