Inapoi la scoala si… inapoi la fotbal!

Publicat pe ian 13, 2012 in Noutati

Inapoi la scoala si… inapoi la fotbal!

La Multi Ani tuturor!

De Luni ne revedem in acest an si vom continua ce am inceput anul trecut.
Ne dorim sa fim sanatosi, ne dorim sa fim mai curajosi, mai concentrati in tot ce facem, mai dornici de a ajunge unde ne-am propus si in orice facem sa avem caracter.

Mi-as dori ca tot fotbalul romanesc sa fie altfel. Conducatorii sa aiba o atitudine corecta fata de proprii jucatori, sa aiba o atitudine disciplinata la adresa altor cluburi sau jucatori, sa
respecte autoritatea si sa faca declaratii civilizate si responsabile. Copii nostri fug de fotbal si din cauza acestor ”oameni de fotbal” care nu respecta nimic, care nu
au decenta si caracter in comportament si atitudine. Fotbalul ramanesc are nevoie de oameni cu un comportament civilizat si apoi de jucatori pe terenuri sau in sali de sport.

Si fotbalul la nivel de copii are nevoie de antrenori educati, antrenori pedagogi, oameni care sa stie sa educe, sa creasca, sa disciplineze si sa cladeasca din acesti copii, oameni cu caracter.
Nu toti copiii care joaca astazi vor ajunge fotbalisti dar toti trebuie sa fie oameni, sa fie respectati si sa respecte la randul lor.

Mi-as dori sa ne respectam intre noi, adultii implicati in fotbal si sa promovam acest respect si intre copiii nostri. Toti vrem sa castigam un meci, toti vrem sa fim pe primul loc dar sa facem acest lucru cu demnitate si RESPECT.

Cu respect,
Mihai Bulc