Ingrijorare

Publicat pe apr 14, 2013 in Noutati

Ingrijorare

A fost un weekend placut pentru mai multe activitati dar in special pentru un joc de fotbal.

Copiii nostri au jucat cu cei de la Luceafarul Oradea si le multumim celor care au acceptat sa jucam pe terenul principal, un teren frumos, gazon placut si oameni in jurul stadionului care stiu ce au de facut. Copiii nostri au avut ocazia sa simta placerea jocului pe un astfel de teren.

Titlul meu de astazi este insa, INGRIJORARE.
Ingrijorare nu pentru ca nu reusim sa castigam jocurile jucate, nu pentru ca uneori si la unele jocuri suntem mult inferiori adversarilor pentru ca aceasta se datoreaza varstei copiilor nostri care este mult sub varsta copiilor cu care jucam. Fiind inscrisi la grupa de ’98 , noi jucam cu copii din 2001, 2000, si ’99.

Ingrijorarea mea este legata de copiii si parintii ai caror copii stau la computer si nu vin sa faca sport, joaca pe cimentul din fata blocului, copii care au fost chiar legitimati la clubul nostru si nu mai vin sa joace, copii la care nu le-am cerut bani ca taxa pentru a juca, au primit echipament de joc si de antrenament, copii care joaca la un club care promoveaza respectul si cladeste caractere.

Ce fac copiii vostri stimati parinti, care este preocuparea lor dupa ore si in weekend, care este responsabilitatea noastra ca parinti pentru implicarea lor in sport si alte activitati educative!?
Cand am inceput acest club de fotbal pentru copii , ingrijorarea era in privinta fondurilor si echipamnentului de care aveam nevoie. Astazi insa aceasta nu mai e o ingrijorare chiar daca avem nevoie de suport financiar si de echipament, ingrijorarea este legata de copiii care nu mai vor sa faca sport in general si fotbal in cazul nostru.

Acesta nu se doreste a fi un mesaj moralizator pentru nimeni, se doreste a fi un mesaj de reflexie pentru parinti, copii si comunitatea locala. Cred ca toti avem responsabilitatea de a incuraja, de a motiva, de a promova sportul si activitatile sportive pentru sanatatea generatiei viitoare, pentru implicarea intr-o competitie sportiva, pentru implicarea copiilor in activitati sanatoase si utile.
Noi inca va asteptam, sa jucati fotbal pentru voi, pentru sanatate, pentru vise, pentru placere, pentru performanta!

Cu respect
Mihai Bulc
Manager CF Academic