Multumim AFC Waverton Junior FC!

Publicat pe oct 1, 2011 in Noutati

Multumim AFC Waverton Junior FC!

Draga Graham si AFC Waverton Junior FC,

E o mare placere sa iti scriu tie si stafului AFC Waverton Junior FC. Intotdeauna e o bucurie pentru mine sa intalnesc oameni implicati intr-o activitate fotbalistica similara, oameni care inteleg ceea ce vrei sa faci.
Am avut oportunitatea de a-l intalni pe Graham Frost si prietenii sai in timpul unei vizite in Oradea, carora le-am prezentat activitatea noastra de la CF Academic si au inteles necesitatile unei astfel de activitati si in aceleasi timp au realizat ca pot contribui si ei.

Va felicitam cu aceasta ocazie deoarece sunteti primii care ne-au folosit contul bancar. E o mare bucurie pentru noi si ne da speranta si puterea de a ne continua activitatea cu acesti copii minunati si talentati care viseaza sa ajunga mari jucatori de fotbal.

Astfel iti multumim Graham atat tie cat si clubului AFC Waverton Junior FC si speram sa ne retineti in agenda voastra pe viitor.

Cu astfel de gesturi periodice ne va fi mult mai usor sa avansam si sa facem lucruri si mai marete. Speram ca si altii vor citi acest mesaj iar gestul vostru sa fie o inspiratie pentru acestia.

Va uram toate cele bune,
Mihai Adrian Bulc
CF Academic Manager