Multumim AJF, multumim arbitri…

Publicat pe apr 26, 2014 in Noutati

Multumim AJF, multumim arbitri…

Ieri ar fi trebuit sa jucam cu Luceafarul Oradea la Santion, pe un teren impecabil pe un timp impecabil. Copii nerabdatori sa joace, sa castige si sa se afirme.

Din pacate insa au jucat doar arbitrii si AJF, iar scorul a fost 3-0 pentru arbitrii care nu au lasat copii sa joace datorita unui regulament inventat si inchipuit de cei care ar trebui sa sustina copiii si jocul acestora, care ar trebui sa ajute cluburile mici si private, sa-i sustina pe cei care tin aceste cluburi din surse proprii si nu din banii parintilor copiilor.

De fapt despre ce regulament absurd si nevalidat este vorba?

In ultima vreme legitimatia de jucator a oricarui copil trebuie sa fie insotita si de catre certificatul de nastere al copilului, lucru pe care nu-l intelegem desi il respectam, dar dintr-o gresala, 3 copii nu mai aveau aceste copii atasate la legitimatii. A cere sa ai si o copie de certificat langa legitimatie este echivalent cu a cere sa ai buletinul, certificatul si actele locuintei pe langa Pasaport atunci cand pleci intr-o calatorie, desigur, absurd. Aceste documente au fost facute avand toate actelel necesare si cerute, certificatului si acordul parintilor.

Stimati domni care conduceti AJF si alte foruri sau asociatii sportive, va amintim ca gresiti si va sugeram sa va desteptati. In Anglia, nici legitimatii nu au copii si nu au nevoie de viza medicala de la medicul sportiv, deoarece medicul de familie este cel care stie situatia si starea de sanatate a copilului iar legitimatia nefiind necesara pana la o anumita varsta, copilul joaca doar fiind trecut intr-un tabel cu semnatura si acordul parintelui.

Doresc sa mai mentionez un lucru legat de arbitrii. Nu inteleg de ce trebuie sa platim noi arbitrii care invata sa arbitreze??? Nu suntem de acord ca acesti copii sa invete arbitrajul pe banii nostri. Revin la modelul Anglia, unde arbitrii incepatori fac asta pe cheltuiala lor, considerand ca au o sansa sa invete sa arbitreze si nu sa fie platiti pentru asta. Desigur ma refer la nivelul de copii si la arbitrii incepatori… iar pentru noi ar fi un mic ajutor.

Va reamintim stimati domni, ca noi, CF Academic Oradea ajutam copiii sa joace fotbal, fara bani sau alte cheltuieli din partea lor si ne dorim sa jucam, ne dorim sa atingem scopul promovat pe acest Site, Noi construim caractere… si ne bucuram sa spunem ca am reusit acest lucru, ba chiar suntem mandrii de asta!

Cu respect,

Mihai Bulc

Manager CF Academic