Noi si clubul cu nume, FC Bihor

Publicat pe sep 24, 2014 in Noutati

Noi si clubul cu nume, FC Bihor

Am jucat azi cu FC Bihor, un club cu nume, istorie si, speram, viitor… Am jucat asa cum stim, fara teama sau complexe ci chiar cu placere si ambitie.

Lucrul care ne-a bucurat cel mai mult, pe mine ca manager si antrenor a fost faptul ca avem copii in echipa noastra care sunt doriti la FC Bihor si acesta e un motiv pentru noi sa ne facem treaba cat mai bine si cu mai mare pasiune.

Dragi parinti care aveti copii la CF Academic, vreau sa fiti mandri de copiii vostri, sa-i incurajati si sa va bucurati impreuna cu ei de orice joc sau reusita in fotbal.

CF Academic va sustine copiii noconditionat, fara reserve sau simpatii, iar asta cred ca o stiti din momentul in care ati venit la noi. Noi ne vom continua drumul inceput, cu pasiune si daruire, cu prietenie si respect, pentru noi, pentru echipa si pentru adversari.

Suntem convinsi ca asa cum a fost si anul trecut, jocul nostru se va imbunatatii de la un meci la altul, iar copiii nostri vor termina campionatul cu fruntea sus, cu respect si fiind respectati.

Mihai Bulc
CF Academic Manager