Noua generatie CF Academic

Publicat pe feb 13, 2014 in Noutati

Noua generatie CF Academic

CF Academic continua munca la Club si se mandreste cu numarul tot mai mare de copii care ne cauta si doresc prin acest Club sa practice fotbalul dar nu numai, chiar sa devina fotbalisti.
La fel ca oricare copil din aceasta lume care are un talent si placerea de a si-l demonstra, si copiii care vin la Clubul nostru au aceste calitati si dorinte de a ajunge sus, acolo unde-i vad pe cei care joaca si sunt vazuti de intreaga lume.

Ne dorim ca din sezonul care va incepe in toamna sa inscriem in campionat si acesti copii si suntem convinsi ca si ei, parintii lor si antrenorul lor, Marius Bulc, abia asteapta acest moment.
Trebuie sa mentionam ca nu am facut acest lucru pana acum din lipsa de sustinere financiara.

Speram, ne dorim si asteptam parteneri pentru ca asa cum ne stiti, nu dorim ca parintii sa simta o povara prea mare pentru a-si sustine copiii in dorinta lor de a ajunge fotbalisti si unii dintre ei chiar nu-si pot permite aceste cheltuieli. Noi, cei care conducem acest club, ne bucuram sa le putem oferi echipament si pregatire gratuita, atata timp cat avem aceasta sustinere din partea unor prieteni din strainatate.

Asteptam insa cu mare placere si interes, prietenii de-acasa, cei carora le pasa de viitorul acestei natiuni, de viitorul sportului acestei natiuni care de prea multi ani si chiar decenii traieste aceasta dezamagire a lipsei de performanta care sa te faca mandru ca esti reprezentat cu cinste de sporturi in lume.

Cu respect,
Mihai Bulc
CF Academic Manager