Nu mai suntem singuri!

Publicat pe dec 22, 2015 in Noutati

Nu mai suntem singuri!

La fiecare sfarsit de an ne uram bucurii de sarbatori si anul nou si ne dorim un an nou mai bun cu cat mai multe vise implinite. La fel fac si sportivii din orice domeniu fac parte si pentru unii se implinesc in mare parte, pentru altii o parte iar altii inca viseaza ca anul viitor sa fie ce au visat si anul trecut.

CF Academic viseaza de ani buni si vom continua sa visam pentru ca visul nostru e placut si nu putem renunta la el. Din fericire, acest sfarsit de an ne-a facut sa visam si mai mult pentru ca visul nostru de multa vreme a inceput sa para real, sa ne miste ca si cum ar incerca sa ne trezeasca din vis, sa ne spuna ca e real, ca trebuie sa traim ce am visat si ce ne-am dorit.
Am inceput sa credem ca NU MAI SANTEM SINGURI, ca am convins, ca am ramas statornici in principiile si munca noastra, ca am continuat sa ne dorim dar fara sa ne dam batuti.

Langa noi a venit o certitudine si o promisiune. O certitudine care a facut deja o donatie, VIA TERRA SPEDITION, cu promisiunea ca nu va fi si ultima, si inca o promisiune din exterior, Anglia, tara care a inventat si simte mai bine ca oricine acest fenomen.

Ne vom reintalni la inceputul anului viitor cu sanatate, dorinta si continua visare. Credem si ne dorim ca visul sa devina realitate, ne dorim ca cei care ne-au inteles si au venit langa noi sa ramana o permanenta iar noi le vom arata ca nu au facut un lucru in van.

cf-academic-christmas-2015

Dorim tuturor, ca de obicei, sanatate, impliniri si un an nou mai bun!

Cu acelasi respect ca intotdeauna,
Mihai Bulc
Manager CF Academic