O saptamana grozava!

Publicat pe feb 11, 2016 in Noutati

O saptamana grozava!

Dragi prieteni,

Asa cum spuneam intr-un mesaj anterior, Nu mai suntem singuri, sau, We are not alone, si este fantastic sa nu fii singur, sa stii ca esti insotit, asistat, ajutat, incurajat.
Copiii sunt in vacanta asa cum toata lumea stie dar fotbalul si performanta in oricare domeniu nu e. Toata lumea stie ca cei care au ajuns departe in carierele lor sportive, artistice, muzicale, medicale, academice etc. nu au vacante asa cum au copiii obisnuiti.

Intr-un interviu recent Messi spunea „A trebuit sa renunt la multe placeri ale copilariei iar pe parintii ii vedeam destul de rar”. Nu poti ajunge Campion Olympic, Balonul de Aur, Campion national sau Nr. 1 in tennis sau oricare alt sport sau profesie fara sacrificiu, renuntari, dariure si dorinta absoluta de a ajunge acolo sus. Asta facem si noi saptamana asta de vacanta, alergam, jucam, ne disciplinam si ne perfectionam pentru ca visam sa ajungem departe, sa iesim din umbra si sa aratam ca putem, ca avem talent.

We are not alone, si asta pentru ca langa noi sunt prieteni de aproape si de departe.
Langa noi e VIA TERRA SPEDITION, langa noi e JEREMY, prietenul Englez si multi altii in spatele lui, langa noi e INK 9 CREATIVE AGENCY, cei care de la inceput ne fac vazuti de sute de mii de oameni facand pagina web in cel mai profesionist mod posibil.

Le multumim tuturor si le promitem ca vom munci cu seriozitate si dariure pentru implinirea viselor dar si pentru cei care au crezut in noi si in visele noastre.

Doresc sa va incurajez pe toti care cititi aceste mesaje sa fiti alaturi de copii si visele lor indiferent ce vise au. Nu am cunoscut inca o bucurie mai mare decat aceea de a te uita in ochii unui copil care a reusit si ai carui ochi sunt in lacrimi uitandu-se la tine in semn de multumire.

Nu-i lasati singuri… copiii nu dezamagesc niciodata!

Respect,
Mihai Bulc
Manager CF Academic