O zi frumoasa pentru fotbal…

Publicat pe aug 31, 2013 in Noutati

O zi frumoasa pentru fotbal…

Azi a fost o zi frumoasa pentru fotbal. Am jucat cu copii de la LPS, dar ai nostril au fost mai copii decat ai lor. A fost un joc din care am invatat fotbalul de la cei mai mari, copii care stiau ce trebuie facut pe teren si ce faceau , faceau foarte bine. Desigur ca daca am avea o mica scuza, aceea ar fi ca noi avand in teren jumatate dintre copii mai mici cu doi ani decat adversarii si asta le-a permis adversarilor sa joace bine iar noi sa invatam de la ei. Meritele lor insa raman aceleasi si-i felicitam pentru jocul de azi. Deasemenea felicitam antrenorul si pe toti cei care sunt in jurul copiilor si le asigura cele necesare.

Noi ne continuam proiectul nostru la CF Academic si ne bucuram ca suntem in competitie si dam ocazia multor copii din comuna Sanmartin si nu numai, sa joace fotbal, sa practice cu placere acest sport, sa ne facem prieteni si sa construim caractere. Nu in ultimul rand, dorim performanta si o avem deja. Avem copii cu reale calitati de a ajunge fotbalisti. Desigur ca mai e cale lunga dar pas cu pas si an de an cladim tot ce avem mai bun si cu siguranta ca si rezultatele se vor vedea la timpul lor, pentru ca asa cum spunea inteleptul Solomon ,,fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui”.

Noua insa ne trebuie rabdare, seriozitate in munca si nu numai, disciplina si respect. Continuam sa incurajam oamenii cu posibilitati dar si parintii, autoritatile politice sa se implice mai mult in sport. Copiii nostri trebuie sa faca sport si sa-l faca intr-un cadru organizat si sanatos. Pentru asta e nevoie de oameni, baze de antrenament dar si de banii.

Nu uitati: COPIII AU NEVOIE DE INCURAJAREA TA SI FOTBALUL ARE NEVOIE DE IMPLICAREA TA!

Cu respect
Mihai Bulc
Manager CF Academic