Sport, Football…

Publicat pe ian 28, 2017 in Noutati

Sport, Football…

Am inceput miscarea desi temperaturile sunt sub 0 grade Celsius iar terenurile sunt cu zapada dar in special cu gheata. Nu intotdeauna aceasta combinatie este una placuta de aceea am lasat-o mai usor cu acest inceput. Ne gandim ca intotdeauna si la scoala, care trebuie sa mearga in paralel cu sportul sau alte pasiuni si hobby-uri pe care le are un copil. Este sfarsit de semestru si ne preocupa si chiar ne pasa de copiii nostri si felul cum termina scoala.

Asa cum este si sloganul nostru, Noi construim caractere, nu doar fotbalisti cu spirit de echipa”, ne pasa de acest aspect al vietii si nu numai. Ne pasa chiar de situatia familiala, starea de sanatate si situatia sociala. Acestea sunt domeniile in care ne implicam in viata copiilor la acest club. Desigur, toate acestea le facem cu decenta, discretie dar si cu acordul celor care trebuie sa accepte acestea din partea noastra.

Asa dar, am inceput pregatirea pentru partea a doua a acestei competitii in care suntem implicati si in saptamana de vacanta avem o saptamana de pregatire intensa, zilnica.
Inainte insa facem necesara si foarte importanta vizita medicala. Speram ca toate vor fi bune si copiii vor fi toti apti pentru ce urmeaza. Ne dorim ca si vremea sa ne lase sa facem ce ne-am propus.

 

Dorim tuturor sanatate si succes!

Mihai Bulc
Manager CF Academic