Vacanta de iarna…

Publicat pe nov 29, 2014 in Noutati

Vacanta de iarna…

A fost ultimul joc al acestui an, ultimul joc oficial. Desigur, spun asta pentru ca daca vremea ne va permite, probabil vom mai juca cu alte echipe daca vom fi solicitati sau vor accepta propunerea noastra.

Asadar, a fost ultimul joc al acestiu an si, la fel ca anul trecut, copiii au dat tot ce au putut pentru a arata respect si consideratie tuturor celor care ii sprijina si muncesc pentru ca ei sa se bucure de oportunitatea de a juca fotbal, de a le asigura echipament de joc si antrenament gratuit, de a le oferi echipament de antrenament gratuit si de a nu pune nici pe umerii parintilor nici o taxa care sa le mai ingreuneze cheltuielile zilnice, si asa greu de suportat pentru unii.

Le dorim tuturor copiilor o vacanta placuta, sa fie sanatosi si sa se bucure de tot ce au, multumindu-i lui Dumnezeu pentru acestea.

Noi, cei care ne ocupam de acest club, ne gandim ca in vacanta de iarna sa le oferim copiilor din Clubul nostru o saptamana de antrenamente in Baile Felix unde sa fim impreuna, nu doar la antrenamente dar si la masa sau chiar sa fim cazati. Sigur ca visul nostru depaseste puterile noastre de a face acest cantonament, motiv pentru care ne exprimam dorinta si solicitam sprijinul celor care doresc sa se identifice cu noi, cu activitatea unor copii care-si doresc mult acest lucru si care ii vor rasplatii cum stiu ei mai bine pentru acest ajutor.

Cei interesati, ne gasiti la telefoane sau prin E-mail.
Va multumim!

Cu respect,
Mihai Bulc
CF Academic Manager