Vacanta placuta!

Publicat pe iun 17, 2015 in Noutati

Vacanta placuta!

Pentru toti copiii a fost un an incarcat, scolar, fotbalistic dar si alte activitati extra fotbalistice sau scolare. E Iunie si scoala e aproape gata, competitia deasemenea si toti ne gandim la VACANTAAAAAA!

Inainte de vacanta am mai jucat un joc, un joc cu intentii speciale cu LPS. Din pacate insa, caldura ne-a limitat actiunile si ne-a diminuat capacitatea de efort. Am terminat insa, in picioare, ca la box, si ne bucuram ca am incheiat inca un an cu copiii mentionati si selectati pentru competitii superioare.

CF Academic isi continua activitatea inceputa cu acelasi profesionalism, cu aceasi pasiune si placere cu care a inceput. Dorim sa ajutam copiii din comuna Sanmartin dar nu numai, ne dorim sa sprijinim talentul si dorinta de performanta in fotbal. Pentru asta facem eforturi serioase si apelam la relatii si prieteni din afara tarii pentru echipament si sustinere financiara. Din pacate insa nu toti parintii copiilor inteleg acest lucru, nu toti cei care ar putea ajuta si nici autoritatile se pare ca nu inteleg nimic din ce se intampla in jurul lor. Fiecare dintre noi am umblat in alte tari si vedem ce e acolo, admiram, apreciem, laudam si ne dorim sa fie si la noi la fel, iar cand ne intoarcem acasa, suntem aceiasi de dinainte, nepasatori, indolenti, lipsiti de actiune, egoisti.

Ca parinte, nu poti fi indiferent de faptul ca, copilul tau joaca fotbal la un club care nu-ti cere nici un ban, asigura echipament de antrenament si de joc, joaca intr-o competitie oficiala, il duce in cantonament in care ii asigura masa gratuita, se ocupa de trei ori pe saptamana de educatia lui sportiva, contribuie la modelarea caracterului lui, iar tu sa nu fii interesat niciodata de aceste aspecte in care cineva face toate astea pentru copilul tau. In statele civilizate, parintii platesc sume semnificative pentru copiii lor implicati in astfel de activitati, apreciaza munca antrenorilor, si voi stiti foarte bine asta, daca nu, vi le spun eu. Acelasi lucru putem spune despre cei cu potential financiar care credem ca ar trebui sa se gandeasca si ei la ce trebuie sau ce ar putea face pentru comunitatea in care traiesc.

Domnilor, stim ca va e scarba de multe lucruri care se intampla si-n societate si chiar de fotbal. Va rugam insa sa va uitati in jur si sa faceti diferenta intre cei care fac fotbal din interes personal si cei care chiar au pasiune, placere si chiar se pricep la ce fac.

Autorilatile locale, RUSINICA, RUSINICA , sau RUSINE! Domnilor, sunteti jalnici. Nu cred ca ati inteles ce trebuie sa faceti atunci cand ati ajuns in functii de conducere, nu ati inteles ce puteti face si ce valori aveti langa voi. Va multumiti cu avantaje de moment, cu interese meschine si sunteti incantati sa fiti inconjurati de oameni libidinosi, oameni care nu inteleg sportul si nu au facut nimic pentru el, ci doar pentru ei. Sa va fie rusine, autoritati ai comunei Sanmartin, pentru felul in care tratati sportul in general si fotbalul in special, un sport placut de majoritatea, dorit si apreciat de cei mai multi. Va dovediti inca-odata ca sunteti oameni de nimic si asa veti ramane in constiinta tuturor celor care va cunosc… OAMENI DE NIMIC, oameni care nu ati lasat nimic serios sau de viitor in urma voastra.

Noi, CF Academnic, vom merge inainte cu sau fara voi, cu sau fara oameni cu bani si chiar fara parintii ai caror copii ii ajutam, antrenam sau educam.

Vacanta placuta si, sa ne vedem sanatosi la toamna!

Cu respect,

Mihai Bulc
Manager CF Academic