Vesti bune de primavara!

Publicat pe mar 11, 2014 in Noutati

Vesti bune de primavara!

Dragi prieteni,

Este o mare onoare pentru mine ori de cate ori scriu pe acest website stiind ca aceste randuri vor fi citite de catre voi, cei care apreciati acest Club de fotbal si sunteti langa noi in tot ce facem si reprezentam in aceasta zona. Ne-am bucurat si ne bucuram de simpatie si aprecieri ale tuturor celor care ne cunosc si stiu ce facem, ne bucuram de respectul parintilor si apartinatorii copiilor din Clubul nostru si in ultima vreme, ne bucuram si de sprijnul si ajutorul celor care au inteles ce facem aici, cine suntem si ce urmarim.

Am pornit in acest proiect cu dorinta de a respecta si aprecia copilul, de a da sanse si de a sprijini pe toti cei care au nevoie si sunt interesati, de a educa si incuraja, de a forma caractere si de a cultiva principii de viata sanatoase. Credem ca am reusit si in continuare suntem pe acest drum bun si sanatos.

Am avut insa si momente cand am fost dejnadajduiti, singuri si ca nimanui nu-i pasa, si asta e frustrant. Sa stii ca faci ceva bun si placut, sa stii ca e in folosul absolut al copiiilor si comunitatii sa stii ca e pentru viitor si pentru cele mai sanatoase principii si cu toate astea, sa fii lasat singur. Am continuat insa sa speram, am mers inainte si, ca intotdeauna, Dumnezeu este cu cei care urmaresc binele, cu cei care le pasa de altii, cu cei ce pun mai presus de interesele lor, nevoile si dorintele copiiilor.

Avem placerea sa spunem ca langa noi, au aparut oameni care au inteles toate acestea si au inceput sa sustina Clubul CF Academic. Va spuneam cu ceva vreme in urma ca Aqua President a ajutat CF Academic cu cantonamentul din vacanta de iarna iar acum, asa cum se poate vedea pe tricourile copiiilor, SUN AQUA doreste sa sprijine acest club si acest proiect pe care l-au inteles si ei asa cum este. Ne dorim mult sa ajungem un Club de fotbal respectat si care sa respecte spectatorul, fotbalul si principiile sportive asa cum vedem in Anglia, Germania, Franta si alte tari, unde jucatorul respecta fotbalul, spectatorul, arbitrii, si pe toti cei implicatii, stiind ca doar asa va fi si el respectat si apreciat pentru ceea ce face.

cf_academic_sun_aqua_02

Ne bucuram mult de interesul lor in a sprijini copiii, idea de educatie si sport, principiile noastre si dorinta de performanta in fotbal, dar nu oricum. Noi construim caractere, si nu doar fotbalisti cu spirit de echipa!

Cu deosebit respect,
Mihai Bulc
Manager CF Academic