Vizita din Anglia

Publicat pe dec 7, 2015 in Noutati

Vizita din Anglia

La sfarsitul acestei saptamani am fost vizitati de catre un prieten din Anglia, un iubitor si pasionat de fotbal, asa cum sunt cei mai multi englezi.
Jeremy Harfield a ajuns la noi special sa ne vada, sa vada copiii si nu numai. A venit sa auda dorintele, visele, pasiunile dar si planurile noastre de viitor. Nu a venit cu mana goala stiind ca e luna cadourilor. A venit cu sacii plini de ghete de fotbal dar si echipament donat de mai multi copii din zona in care locuieste. Cu aceasta ocazie am organizat si un joc cu copiii de la Osorhei, cu care ne-am simtit bine.

Dorim sa-i informam pe toti cei interesati de acest fenomen, de visele si pasiunile copiilor dar si de talentul lor ca inca mai sunt si oameni care traverseaza mari si tari pentru a se implica in viata si pasiunile celor mici incercand nu doar sa aduca un sac cu echipament ci a te asculta si a incerca sa convinga si el oamenii din tara lui ca e nevoie de ajutor pentru copiii din Romania si nu doar financiar sau material ci si trimitand experti si profesionisti in a impulsiona si ridica fotbalul juvenil.

Credem ca aceasta vizita nu va fi una uitata ci va avea urmari in anul care vine. Credem ca prietenul nostru Jeremy Harfield va convinge multi oameni ca e nevoie de ajutor, de oameni care stiu si inteleg acest sport.

Noi vom fi aici si ii vom astepta cu aceeasi pasiune, dedicare si visand sa ajungem cunoscuti pentru pasiunea si seriozitatea cu care ne implicam in fotbal dar mai ales in a ajuta copiii, ai disciplina si ai face prieteni. Credem ca facand astfel, copiii de la CF Academic vor ajunge sa joace cat de curand la nivel inalt nu numai in tara dar chiar si in tari cu fotbal mult mai ridicat decat la noi.

MULTUMIM JEREMY HARFIELD!

Respect,
Mihai Bulc
Manager CF Academic