You’ll never walk alone…

Publicat pe ian 20, 2013 in Noutati

You’ll never walk alone…

You’ll never walk alone… unul dintre cele mai extraordinare imnuri, poate cel mai frumos al unei echipe de fotbal, este cel al echipei Liverpool CF. Poate cea mai frumoasa poveste este cea din 2005 de la finala cu AC Milan de la Istanbul cand intreg stadionul a rasunat de glasul suporterilor rosii.
Un cantec extraordinar, un mesaj la fel pentru jucatorii care stiu sa-l aprecieze, sa inteleaga mesajul cantat de fani.

CF Academic doreste sa transmita copiilor care sunt la Clubul nostru un mesaj similar cu cel al Imnului lui Liverpool, acela ca nu sunteti singuri si nici nu vrem sa va lasam singuri. Dorim sa fim langa voi in implinirea visului de a deveni fotbalist, de a merge inainte prin ploi, vant sau chiar furtuni. Dorim sa va sprijinim si sa facem un efort comun in lupta cu greutatile vietii, greutatile sportului si ale inaltei performante. CF Academic a inceput un proiect mai deosebit decat cele pe care le cunoastem si doreste sa mearga pe aceleasi principii cu care am inceput acest proiect. Dorim sa oferim in primul rand o pregatire calificata in domeniul fotbalului insotita insa de o educatie pe masura acestui sport frumos si iubit. Dorim copiilor nostri sa inteleaga importanta caracterului, a respectului, a Fair Play-ului dar si a unei munci si daruiri fara de care nu putem ajunge unde ne-am propus.
Pana aici a fost bine si satisfactia rezultatului este mare!

Multumim sponsorilor din Anglia pentru sustinerea copiilor nostri cu echipament si financiar.
Am fi foarte fericiti daca si in Romania am gasi oameni care sa inteleaga importanta sustinerii unui astfel de proiect pentru copii, sa ne sprijine si sa fie alaturi de noi, sa nu ne lase singuri, sa ne incurajeze sau sa ne impinga de la spate.

Vrem sa mergem inainte, vrem sa progresam catre inalta performanta.
Veniti langa noi si va asiguram ca nu veti regreta iar noi va vom fi multumitori si recunoscatori pentru generozitatea Dvs.

Cu respect si consideratie,
Mihai Bulc
Manager CF Academic

P.S. va invitam sa vizionati cele mai importante momente ale acelei seri de vis din 2005: