Zi de joc pentru CF Academic

Publicat pe oct 9, 2012 in Noutati

Zi de joc pentru CF Academic

A fost iarasi o zi placuta de joc si de data aceasta a fost si un joc bun pentru noi. Am jucat cu FC Bihor si ne-am bucurat ca am jucat bine. Am reusit sa legam un joc bun la mijlocul terenului si sa ne aparam mai bine. Acest lucru a facut sa primim doar un gol de la adversarii nostri, din lovitura libera.

Ne bucuram ca progresam, ne bucuram ca se leaga jocul cu bucuria de a juca, ne bucuram de respect si respectam. Ne dorim in continuare sa fim sanatosi, sa venim la antrenamente cu dorinta de a ne imbunatati jocul, rezistenta la efort, calitatea controlului mingii si celelalte aspecte legate de jocul de fotbal.

Ne dorim insa ca oameni de afaceri sa se uite si in jos, adica la copii, sa se implice in sport in general ca tara noastra sa aiba sportivi pentru generatiile care vin. Suntem tristi atunci cand nu ne baga nimeni in seama, atunci cand sunt bani pentru alte lucruri mai putin importante sau mai putin necesare si nu se gasesc pentru copii, pentru sanatatea lor si pentru sport.

Nadajduim insa ca vor veni si astfel de lideri in tara noastra, ca isi vor face aparitia si oameni carora le pasa de acest aspect, si ca legiuitorii se vor gandi la legi care sa-i stimuleze pe cei care doneaza pentru sport.

Pana atunci sa fim sanatosi sa gandim pozitiv si sa ne tratam unii pe altii cu RESPECT!

Mihai Bulc
C.F. Academic Manager